Fysiotherapie aan huis


 Je hebt klachten die je in meer of mindere mate belemmeren in je dagelijks leven, maar je hebt niet de kans om naar de praktijk van Fysio Capelle ad IJssel te komen voor een afspraak. Welke reden je ook hebt om niet langs te kunnen komen, iedereen heeft recht op behandeling. Wij komen graag bij je langs om je te helpen.

Loop niet door met klachten

Ook als de klachten niet zodanig belemmerend zijn dat je ‘nog wel even door kunt’; klachten zijn een signaal van je lichaam dat iets niet goed zit of naar behoren functioneert. Het is belangrijk om naar deze signalen te luisteren en er iets aan te doen. Wie weet verergeren je klachten na verloop van tijd zelfs. Maak een afspraak voor fysiotherapie aan huis.

Los maken, lang maken, sterk maken

Bij Fysio Capelle ad IJssel werken we volgens het drie-stappen-plan: los maken, lang maken en sterk maken. Eerst halen we de spanning van de probleemzone, dan maken we de spieren weer lang en gezond zodat we met een persoonlijk trainingsschema je spieren op een juiste manier weer sterk kunnen maken.

Thuis oefeningen doen

We verwachten dat je het persoonlijk trainingsschema opvolgt om zo goed mogelijk te herstellen. Dit doe je in je eigen tijd in je eigen omgeving. Als we bij je thuis langskomen voor de afspraak kunnen we direct met je meekijken waar en hoe jij het beste in je thuisomgeving je oefeningen kunt doen.

Fysiotherapie aan huis voor senioren

Voor senioren in het bijzonder kan het een enorme opgave zijn om een afspraak te maken in de praktijk. Ook bij senioren komen we graag langs voor fysiotherapie aan huis. Een thuisbehandeling werkt bijzonder goed en in veel gevallen helpt het om je zo lang mogelijk in je eigen omgeving te laten wonen.

Een eerste afspraak maken

Neem contact met ons op om een eerste afspraak te maken. We komen bij je langs, horen je verhaal aan en doen een lichamelijk onderzoek. Aan de hand daarvan stellen we vaak direct een diagnose en kunnen we soms al direct aan de slag! Let op: fysiotherapie aan huis wordt niet altijd vergoed, soms heb je een verwijzing van de huisarts nodig.

 

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!